Skip to content

Genomineerde 2022

Angelique de Groot

Leefstijlcoach
Krijgsmacht/ Landmacht
Stemmen
Angel

Angelique is een empathisch liefde vol persoon, ze staat altijd voor je klaar, inspirerend spiegelend en motiverend. Angelique is breed opgeleid en heeft een brede kennis en levenservaringen. Ze komt van ver en heeft op een ‘harde’ manier geleerd om naar haar gevoels-systeem te blijven luisteren.

Haar overwinnings mentaliteit en doorzettingsvermogen heeft haar gebracht waar ze nu staat: in haar Eigenkracht.
Op haar Eigenwijze manier geeft ze iedere Coachee/client alle aandacht die ze nodig hebben in het Transformatie proces. Liefdevol en eerlijk.

Mijn Missie om leefstijl binnen de landmacht zichtbaar te maken, de meetbaarheid van ziekte verzuim vermindering, door de vage overtuiging die er heerst binnen defensie over een gezonde leefstijl om te zetten naar Kracht en Emotionele Awareness. Samen met een multidisciplinair team op beleid niveau  brengen we een duidelijke Leefstijl strategie zichtbaar, waar de wetenschap en holistische inslag samengaan.
Het creëren van een zingevende werkomgeving waar de Mens centraal in staat is heden deze dagen zo belangrijk geworden.
Op mijn wijze als persoon zet ik mij dagelijks in om de militairen bij te brengen welke voordelen  het hebben van een gezonde leefstijl heeft op hen. Dat kan door middel van Yoga/koudwater/ademhaling/kennis/inspiratie/mediatie
Met veel plezier begeef ik mij in de samenwerking binnen de LO&sport deze mij de ruimte bieden om te praktiseren.
Iedere dag bruis ik van energie om mijn missie voort te zetten, daarvoor draag ik mijzelf aan met veel plezier en als voorbeeld van Verander je leefstijlkunde. Het grotere plaatje houd ik voor ogen, Hoe gaaf is het als Defensie hierin het voorbeeld is en pioniersschap eigent door een Vitaal orgaan te zijn.

 Steun mij hierin.