Skip to content

Genomineerde 2022

Nadine de Bree - Kisoen

Programma manager
Gemeente Amsterdam
foto-nadine

Ik ben 46 jaar, getrouwd, heb twee kinderen van 11 en 13 jaar en werkzaam bij gemeente Amsterdam als programmamanager Vitaal aan het Werk. In mijn vrije tijd ben ik graag in beweging met spinnen en padel en als coach van het hockeyteam van mijn zoon. Voor mijzelf is de uitdaging om de dagelijkse keuzes bewust te maken en zo de optimale balans tussen in- en ontspanning en werk/prive te creëren. Als ik dat goed doe, is voor mij de dag geslaagd.

Vitaal aan het werk betekent voor mij bijdragen aan het bouwen en behouden van een vitale en inclusieve werkomgeving. Hierin worden medewerkers en leidinggevenden uitgedaagd om met lef keuzes te maken in het creëren van vitale teams waar mensen werken vanuit hun talent en (werk)geluk ervaren. Bij gemeente Amsterdam met haar 18.000 medewerkers, heb ik dit samen met het programmateam Vitaal aan het Werk in 2022 gedaan. Met een innovatieve aanpak werken we dagelijks samen vanuit de vier vitaliteitspijlers; mentale-, fysieke-, sociale gezondheid en werkgeluk.  Met deze innovatieve aanpak delen we kennis en inspireren we collega’s aan de slag te gaan met hun eigen vitaliteit en die van hun team. We helpen hierbij door praktische tips en tools aan te reiken en organiseren inspirerende activiteiten voor persoonlijk welzijn in de dagelijkse werkomgeving.

Mijn motto is: “ Quality has no fear of time and challenge creates change ” 

Ik gun eenieder dat hij/zij vitaal zijn werk kan doen in een omgeving waar aandacht is voor vitaliteit en werkgeluk. Dagelijks zet ik mij hiervoor in door concreet te maken hoe je stapsgewijs aandacht hebt voor vitaliteit binnen je werk, team, omgeving en organisatie.