Skip to content

Genomineerde 2022

Cheryl van der Heijden

Accountmanager & groepsles instructrice
Social Deal
vitaal

1 positieve mindset.
2 liter water.
3 voedzame maaltijden.
4 keer de buitenlucht in.
5 dingen benoemen waar ik dankbaar voor ben.
10.000 stappen.

Deze elementen zorgen er elke dag voor dat ik de vitaalste medewerker van het jaar ben.

Iedere dag sta ik bewust stil bij mijn goede mentale en fysieke gezondheid. Dit uit zich o.a. in het volgende: ik sta meerdere keren per dag in de keuken om gezonde maaltijden te bedenken en te maken, ik neem nooit de lift, ik zet mijn auto bewust verder weg voor extra beweging, ik mediteer dagelijks, ik sport 4 keer per week en ik leg bewust mijn telefoon na 20:00 uur ‘s avonds aan de kant. Ik steek hier bewust veel tijd in wat erin resulteert dat ik bruis van de energie en goed in balans blijf. Ik kan hierdoor ook goed omgaan met mogelijke tegenslagen.

Ik ben ontzettend trots om voor het mooie platform Social Deal te werken. Het is een uniek, snelgroeiend concept en ik heb een hele goede band met mijn collega’s. De ondernemers waar ik mee samenwerk omschrijven mij als betrouwbaar, eerlijk, transparant en behulpzaam. Ik werk daarnaast nog met veel plezier 4 uur per week bij sportschool SportCity als groepslesinstructeur, wat mij heel veel energie geeft. De deelnemers/leden motiveren en coachen geeft mij veel voldoening omdat het fijn is om mensen te helpen fitter te worden en fit te blijven.

Naast mijn twee dynamische functies neem ik voldoende rust zodat ik in mijn vrije tijd veel leuke activiteiten kan ondernemen met mijn dierbaren. Hier haal ik ontzettend veel plezier uit. Mijn omgeving herkent mij aan mijn aanstekelijke schaterlach en enthousiaste en bevlogen persoonlijkheid. “Iedere dag genieten.”

Ik zou het écht fantastisch vinden om benoemd te worden tot ”vitaalste medewerker van 2022”, omdat ik graag anderen wil inspireren gezond(er) en vitaal door het leven te gaan!