Skip to content

Genomineerde 2022

Karlien Lankman-visch

Begeleider c
Leerwerkbedrijf Elburg-Oldebroek
karlien

Bedankt voor de nominatie om in aanmerking te komen voor de titel vitaalste medewerker van 2022. Toen ik de diagnose acute leukemie kreeg op 7 maart 2019 was ik net drie maand begonnen op mijn nieuwe werkplek. In de tijden van mijn ziekte kreeg ik elke week een kaartje of iets lekkers van mijn collega’s. Ik voelde me altijd gesteund en daarom was re-integreren na mijn ziektegeen drempel. Ik vond het vervelend om naast de arbeidsmarkt te staan. Daarom vind ik het belangrijk dat mensen met een beperking zo gewoon als mogelijk mee kunnen doen in de samenleving en er ruimte is voor groei en ontwikkeling. Verbinden met mensen vind ik belangrijk en mijn motto is; iedereen heeft recht op ontwikkeling van zijn of haar talent.  

Karlien ken ik als een levenslustige, hardwerkende, fanatieke, vitale, gepassioneerde, betrokken en liefdevolle collega.
Zij is zich goed bewust dat het zo afgelopen kan zijn met het leven. Zij staat altijd klaar voor haar cliënten en collega’s.
Ondanks wat ze allemaal voor haar kiezen heeft gekregen is de vitaalste collega. Zij is van “nu doen en niet wachten” en “niet rijk sterven”