Skip to content

Genomineerde 2022

Vera Mulder

Intermediair
Plan & Flex Groot Emaus
Vitale-medewerker-Vera

Vera is een echte ambassadeur voor de organisatie. Altijd vrolijk, zin in het werk en als intermediair zowel intern als extern actief als medewerker. Vera is vitaal en staat vol in het leven. Met twee prachtige kindjes en een manager van sHL als partner woont ze heerlijk in Meppel. Vera heeft een goede balans gevonden tussen werk en privé, waardoor ze (met behulp van DAGW) zowel thuis als op het werk de ballen moeiteloos hoog houdt. Een echte flexibele duizendpoot dus.

Als intermediair is Vera een echt visitekaartje voor de organisatie. Met verschillende uitzendbureaus onderhoudt ze het contact en zorgt ze ervoor dat de roosters elke maand weer sluitend krijgt. Zelfs in de zomer van 2022 waar bij veel regio’s de roosters niet sluitend werden, wist Vera (uiteraard met nog een heel team aan planners & flexplanners) dit voor elkaar te krijgen.

In tijden van onrust en veel veranderingen in de organisatie weet Vera het hoofd bovendien koel te houden. Als je het even niet meer weet of je wil even iemand om je hart te luchten, is Vera een medewerker die ondanks alle drukte even de tijd voor je neemt en een luisterend oor biedt. Laagdrempelig en bovendien een aanstekelijke lach die zware zaken ook weer in een handomdraai luchtig weet te krijgen.

Kortom, een vitaal sterke medewerker die in deze rumoerige tijd een ankerpunt is voor Groot Emaus.

Een minpunt: Vera is onterecht bescheiden. Ze vindt het vreselijk om in het middelpunt gezet te worden. Maar daardoor niet minder verdiend!